Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2012 » Martie » 27 » Proiectul e- comunication for Selemet. Aviz!
6:31 PM
Proiectul e- comunication for Selemet. Aviz!
Stimati consăteni! 
La noi în sat s- a lansat proiectul " E- comunicare pentru satul Selemet" pe la sfîrşitul lunii februarie.
19 februarie 2012 a fost un bun început pentru satul Selemet de e-comunicare...
Proiectul e—Communication propus de către reprezentantul Austriei—Hans Kohler în scopul creării unei reţeli de comunicare prin intermediul site-urilor de socializare : Facebook.com, odnoklasniki.ru, prin aplicarea canalului YouTube.com, precum şi crearea de bloguri.

Pînă a începe grupul de voluntari au fost instruiţ i în cursul seminarului organizat de către rpimarul satului Badan Tatiana, formator fiind d-l Hans Kohler.
 
Astfel, cetăţenii de peste hotare vor avea acces la toate noutăţile ce se desfăşoară în localitatea Selemet. Responsabili de acest proiect sunt un grup de liceeni—consilieri împreună cu d-na Carauş Lidia—manager de proiect.

Suntem la un început de drum. Întîmpinăm mici greutăţi. Sperăm să fie implicate mai multe persoane în acest proiect.
Doritorii de a promova e- comunicarea în satul natal contactaţi managerul proiectului la adresa electronică ltselemet.sergiucoipan@gmail.com.
Vă aşteptăm cu nerăbdare!

Ataşamente: Imagine 1 · Imagine 2
Vizualizări: 697 | Adăugat de: liceu | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 3
3 Mohammad  
0
azi am avut chef sa scriu dar cuvintele rfazueu sa faca puzzelul din cap ...si mi/am adus aminte ceva. poate fi definitia situatiei asta de comunicare de pe blog care trebuie sa recunoastem are o doza consistenta de imprevizibil si contradictie.e din crush."sometimes we have to crush into eachother just to feel somethin'"...cat despre 1 martie.la un mmt dat, prin liceu de 1 si 8 martie, furam portocale. impreuna cu o fata. era cadou de 1 martie bineinteles. si apoi ne bagam intr/o scara de bloc si le mancam acolo. si gustul ala de portocala era dulce si rece. la fel ca 1 martie...restul sunt priviri. si alea erau dulci. dar erau mai degraba de august, nu de martie.

2 Doina  
0
Da da... facem asta in fiecare zi, navigam pe internet, deci nu cred sa fie asa o mare dificultate pentru oricine doreste sa aiba informatie actuala despre satul nostru sa acceseze blogul, profilul de pe facebook.com sau odnoklassniki.ru si sa mai contribuie cu informatii sau chiar sa discute ceva ce ii intereseaza...

1 nu_ma_uita  
0
este o initiativa foarte buna si speram sa fim sustiniti se de ceilalti locuitori ai satului Selemet!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]