Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2012 » Martie » 17 » scoala bunelor maniere (ziua a doua)
9:36 PM
scoala bunelor maniere (ziua a doua)
                       Scimbarea vine din  interior ( ziua a doua)
Ajunsi in cea de-a doua zi a cursului, ne-am intrunit cu totii la orele 12:00 intr-o sala de clasa pentru a continua sa deprindem de la doamna Elena , bunele maniere.
 De la inceput, am facut o recapitulare a zilei de ieri, demonstrind colegilor care au venit azi pentru prima oara, asezare\ridicarea de pe scaun, formele de salut , precum si prezentarea.
 Asa cum ne rugase ieri, astazi, am prezentat ,fiecare din noi, urmatoarele lucruri: farfurie, cutit, furculita, lingura mica, servetel de hirtie, servetel de pinza, un cartof fiert, castraveti murati, ardei marinati, visine din compot si cite un mar.
 Pas cu pas, am invatat aranjarea corecta a mesei si servirea bucatelor. Ghidati de dumneaei, fiecare participant a invatat sa foloseasca corect cutitul si furculita.
  Spre final, baietii au plecat acasa, iar fetele au ramas, exersind la asezarea\ridicarea de pe scaun si la urcarea\coborirea corecta a scarilor. Indrumate de profesoara, fetele au deprins usor exercitiile, constientizind importanta respectarii citorva reguli simple pe care le-au insusit astazi.
Vizualizări: 376 | Adăugat de: nu_ma_uita | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]