Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2012 » Aprilie » 10 » preintimpinare
2:23 PM
preintimpinare
 In conformitate de Legea Administratiei Publice Locale nr. 436 - xvi  din 28. 12. 2006, Administratia Primariei , avertizeaza locuitorii satului Selemet , privind executarea lucrarilor de curatenie  amenajare  si evacuare a deseurilor din gospodariile particulare pina la data de 08.04. 2012.
 Prin urmare se interzice STRICT depozitarea materialelor de constructie , finaj, lemne ( si altele) in drumuri, pe linga gard, depozitarea gunoistelor in ripi.
  In caz  de nerespetare  a termenulu stabilit si a regulilor de asigurare  a curateniei, veti fi  trasi la raspundere conform art 181 CC R. Moldova , care prevede amenda de la 400 la 800 lei.
                                                                                                     Primaria
Vizualizări: 426 | Adăugat de: nu_ma_uita | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 1
1 Kpj  
0
dit :Compte tenu de la saturation de la ciirulatcon auto aux heures de pointe, ne faudrait-il pas simplement supprimer ce projer immobilier ?L'Av de Versailles est un de9versoir de ve9hicules venant de de9partements 78 et autres, qui traversent le bois de St Cucupha avec son lot de nuisances et le bouchon habituel ne fera que s'agraver.Tout est congestionne9 pour traverser Rueil vers le RER. Vous devez stoper cette connurbation e0 la Japonaise .Aucun transport collectif n'existe de ce quartier vers le RER.Il y a saturation de places en secondaire pour les lyce9es Devant ces arguments, Vous en faut-il encore ?Riverains de l'av de Versailles Re9s. du bois de St Pe8re e0 Rueil Malmaison

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]