Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2012 » Februarie » 19 » Intilnirea cu absolventii
7:09 PM
Intilnirea cu absolventii
                                    Intilnirea cu absolventii
 In prima zi de simbata a lunii februarie, asa cum se obisnuieste de mai multi ani la rind, in incinta Liceului Teoretic "Sergiu Coipan” a avut loc intilnirea cu absolventii , amintirile anilor de scoala, reunind si in acest an, fostii elevi ai liceului nostru.
  La acesta traditionala intilnire a generatiilor, elevii claselor a 12-a, a ambelor profiluri, au prezentat un program alcatuit din cintece, scenete si jocuri distractive, care au atras atentia celor prezenti, ducindu-i cu gindul la bancile pe care si-au petrecut cei mai frumosi ani din viata, in calitate de elevi.
  Ne-am bucurat mult de prezenta fostilor absolventi, care ne-au impartasit experientele lor, motivindu-ne sa pretuim timpul si sa ne bucuram de fiecare zi petrecuta pe bancile scolii.
   La intilnire nu au lipsit zimbetele, voiea buna si lacrimile de emotie pe care le-au incercat cei prezenti in sala. 
   La final, directorul liceului, doamna Ciocoi Maria, a tinut un mic discurs prin care s-a aratat placut surprinsa de rezultatele frumoase ale fostilor elevi, in prezent studenti ale unor universitati prestigioase, multumindu-le pentru faima liceului pe care o duc mai departe.

Vizualizări: 6586 | Adăugat de: nu_ma_uita | Rating: 3.5/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]