Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2012 » Ianuarie » 12 » binefacere de craciun
8:26 PM
binefacere de craciun
                                                       Binefacere de Craciun 
  Iarna este anotimpul perfect, in care inceacam sa devenim mai buni, manifestind un interes sporit fata de de lucrurile din jur. Din considerentul ca acest anotimp gazduieste un sir de sarbatori, religioase si nu doar, noi, oamenii, ne staduim sa impartim magia acestor clipe cu persoanele dragi noua, luind in consideratie faptul acesta este un frumos prilej de a le avea alaturi.
 Un capitol aparte ale sarbatorilor de iarna, in special al Craciunului, ii constituie slujbele religioase si actele de caritate desfasurate in ajun, in toate localitatile tarii noastre.
Astfel, satul Selemet nu ramine a fi o exceptie, intrucit, in preajma acestui eveniment, in incinta Caminului cultural si al liceului , de aici, sunt organizate un sir de masuri cultural-artistice, care tind sa aminteasca populatiei, atit despre sfintenia acestei sarbatori cit si despre faptele bune, care asteapta sa fie infaptuite in aceste zile.
 Anul acesta, pentru prima oara, in ajun de Craciun, in cadrul Liceului Teoretic "Sergiu Coipan”, la initiativa Consiliului Local al Tinerilor, s-a desfasurat campania "Binefacere de Craciun!”. Elevii din liceu au fost incurajati sa doneze produse alimentare si haine, care ulterior au fost repartizate unor persoane social-vulnerabile, de virsta inaintata sau care sufera de dizabilitati.
  Desfasurata pentru prima data, campania s-a bucurat de atentia multor elevi, care si-au adus raportu, indiferent de faptul ca multi dintre ei fac parte din familii social-vulnerabile.
 De Craciun, visele se implinesc! Ne-am convis de aceasta, urmarind ,impreuna cu colegii ei din consiliu, zimbetele de pe fetele luminate ale persoanelor, care s-au bucurat de ajutorul material , colectat in aceasta campanie de binefacere.
Vizualizări: 344 | Adăugat de: nu_ma_uita | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]