Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2012 » Ianuarie » 21 » Al tau nume o sa-l poarte secolii din gura-n gura" editiea a Vii- ea
4:22 PM
Al tau nume o sa-l poarte secolii din gura-n gura" editiea a Vii- ea
   A fost, este si va ramine mereu prezent prin poeziea sa cel ce este Luceafarul ce straluceste peste vremuri si traieste in inimile noastre- Mihai Eminescu.
 La cea de-a 162-a universare, la 15 ianuarie a fost organizat recitalul de poezie eminesciana "Al tau nume o sa-l poarte secolii din gura-n gura" editia a Vll- ea. Acest recital a adunat tinerii LT "Sergiu Coipan", pasionati de poeziea poetului, la cele doua categorii:
 1) Recitarea poeziilor;
 2) Interpretarea romantelor pe versurile lui Eminescu;
   O mare placere am avut, ascultind poeziile: "Scrisoarea lll" recitata de Vulpe Ana (cl. a lX-a a"A"), "Floare albastra" - Atmaja Nadejda (cl. a Xl-a "A"), "Luceafarul"- Cotruta Irina (cl. a Xl- a "A"), "Rugaciunea unui dac" - Cotruta Viorica (l. a Xll-a "B"), "Pe linga plopii fara sot" - Rusu Andrei (cl. a X-a "B").
 In tot acest tip, am simtit alaturi  dragostea poetului fata de poezie, patrie, natura.. Dupa cum spunea insusi poetul: "Citi ani sunt intr-un singur om? Tot atitea cite stele sunt cuprinse intr-o picatura de roua sul cerul cel limpede al noptii"
Vizualizări: 1093 | Adăugat de: nu_ma_uita | Rating: 1.0/1
Total comentarii : 1
1 Wattana  
0
Luna trecuta am pleact doua nopti de-acasa. Singura. Si am crezut ca micutul va suferi masiv. Dar nu a plans si nu a dormit mai rau ca-nainte. A mancat, s-a jucat si a ras. Cand m-am intors s-a lipit de mine si s-a bucurat. Nu s-a suparat si nici n-a fost stresat de cat ori deschideam usa cum ca as putea disparea iar. Cred ca pentru ca ati fost atat de atasate, deja are foarte multa incredere in tine si stie ca nu o abandonezi! Zic si eu, ca sa iti fie inima putin mai usoara! O sa fie bine Big hug amandurora.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]